Site icon Editia de Dimineata

Ed Sheeran și-a lansat al patrulea album

Starul pop britanic Ed Sheeran şi-a lansat vineri al patrulea album de studio, „=”. A fost o lansare cu totul inedită și neplanificată, Sheeran aflându-se  în izolare după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Noul album marchează revenirea artistului, care a luat o pauză după naşterea fiicei sale, în vara anului 2020.

”Din păcate, am fost testat pozitiv cu COVID-19 şi, prin urmare, acum mă autoizolez şi urmez recomandările”, a scris duminica trecută pe Instagram compozitorul şi interpretul hitului internaţional ”Shape of You” (2017).

Vedeta a anunţat, de asemenea, că a anulat toate evenimentele în format faţă în faţă destinate promovării acestui nou album.

Spuneţi-mi ce părere aveţi!

„Evident că sunt încă în izolare, dar, vă rog, spuneţi-mi ce părere aveţi când va fi lansat. Nu am fost niciodată mai mândru de o creaţie a mea şi abia aştept ca voi toţi să-l ascultaţi”, a scris artistul pe Instagram, adăugând că va sărbători lansarea printr-o „petrecere de unul singur”.

Sheeran, care şi-a numit albumele anterioare după simboluri matematice, a declarat că „=”, reunind piese despre soţia şi fiica sa, este albumul său favorit.

Exit mobile version