Site icon Editia de Dimineata

Ediție specială de Crăciun: la Digi FM, ora 20:00 devine „Ora de Poveste”

Digi FM readuce magia poveștilor de Crăciun, în perioada 16-25 decembrie, și invită copiii și părinții la „Ora de Poveste”. Proiectul prin care, alături de persoane de renume, colaboratori și echipa Digi FM, în fiecare seară, de la ora 20:00,  fiecare ascultător va fi mai fericit.

Cu ajutorul editurii Humanitas Junior și cu susținere din partea artiștilor români Elena Gheorghe, Feli, Monica Bîrlădeanu, Lidia Buble, Cristi Minculescu, dar și a colegilor din radio și trust – Vlad Craioveanu (Digi FM), Adrian Cojocaru (Digi FM și Digi24), Teodora Tompea – realizator Digi24, Oana Zamfir – realizator Digi24 și Ana Maria Tuică – realizator Digi24, se vor relua zece seri de basm în cadrul Orei de Poveste la Digi FM. Este vorba de proiectul care a ajutat ascultătorii și copiii acestora să aibă un  „somn lin”, în urmă cu mai bine de un an, la începutul pandemiei.

Digi FM aduce bucurie în fiecare seară, de la ora 20:00, cu o ediție de Crăciun, în care cei care își vor dori să evadeze pentru un scurt moment din realitatea agitată, vor putea să se retragă în camera de povestit, descoperind împreună cu povestitorii fragmente din seria „Secretele Fabulelor după La Fontaine”, repovestite de Alexandre Jardin, ilustrate de Fred Multier și „Povești pentru copii fericiți“, „Povești ca să te iubești mai mult”, istorioare care cultivă respectul de sine, de Alex Rovira și Francesc Mirrales, citite pe video de către  prietenii de la Digi FM.

Astfel, în fiecare seară, din 16 până pe 25 decembrie, de la ora 20:00,  înainte de culcare, părinții și copiii sunt invitați pe pagina de facebook Digi FM, acolo unde ora 20:00  înseamnă Ora de Poveste Digi FM – Ediție de Crăciun.

Pentru cei care vor să retrăiască magia poveștilor din prima ediție, acestea se regăsesc pe www.digifm.ro .

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version