Site icon Editia de Dimineata

Pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, căsătoria nu i-a schimbat. „Sunt doar niște verighete pe mână și atât”

De la postura fetiței care trăgea geamantanul pe peron, în videoclipul piesei „Ghiță”, Cleopatra Stratan s-a dezvoltat din toate punctele de vedere. Lucian Mîndruță consideră însă că această evoluție pare bruscă și mulți oameni își amintesc cu nostalgie de vremurile când cântăreața apărea alături de tatăl ei, Pavel.

Edward Sanda și-o amintește pe Cleopatra Stratan tot de când era mică, îmbrăcată într-o rochie cu buline. Atunci nu se gândea că ea va fi soția lui, peste ani.

Cei doi au vorbit despre cum s-au cunoscut, dar și despre multe alte subiecte, în emisiunea „Ediția de Dimineață”, moderată de Lucian Mîndruță, la Digi24, duminică, 3 aprilie, de la 10:30. Urmăriți aici emisiunea integrală:

Cleopatrei i-au plăcut mai multe domenii de-a lungul timpului și a durat ceva până și-a dat seama ce dorea să facă în viață.

„Am considerat că muzica va rămâne întotdeauna pe primul loc, indiferent ce o să-mi placă în paralel”.

Edward Sanda a fost toboșar în mai multe formații rock, începând de pe la 10 ani. Apoi a descoperit mai multe instrumente și a învățat singur să cânte la ele. La un moment dat, a început să lucreze și cu vocea.

Căsătoria nu i-a schimbat și se bazează pe dragostea lor necondiționată pe care și-o poartă reciproc.

„Sunt doar niște verighete pe mână și atât”, a spus Edward.

Cleopatra a cutreierat lumea, alături de tatăl ei, pentru a cânta diasporei românești. Ea a făcut liceul la Chișinău, a trăit în România și, la un moment dat, Pavel Stratan a decis să se întoarcă în Republica Moldova. Cei doi artiști s-au gândit la varianta în care vor compune mai multe piese pentru a face un show împreună, pentru că oamenii îi vor în concerte „la pachet”. Au decis să lanseze împreună doar o piesă pe an, iar în rest fiecare își vede de cariera solo.

Exit mobile version