Site icon Editia de Dimineata

Ei bine, DA! La DIVA încep filmele de Crăciun Ho, ho, hoo!

E semn să începeți odată cura aia de slăbire, pentru că, iată, la DIVA începe să ningă cu producții de Crăciun. Prea devreme? Nu e niciodată prea devreme pentru dietă…

De duminică, 16 octombrie, filmele cu tema Crăciunului revin la DIVA, în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum!

Producții îndrăgite de public aduc de dimineață până seara magie și inspirație prin povești despre vindecare, acceptare, colaborare, prietenie, generozitate, curaj și iubire, cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00,respectiv marți și vineri de la ora 20:00.

Două premiere

În 16 octombrie DIVA aduce două filme premieră în România. De la ora 16:00 începe sărbătoarea cu un Crăciun la Tahoe (Christmas in Tahoe, 2021). Filmul este povestea unui impresar artistic,  Claire (Laura Osnes), care se aliază cufostul ei iubit, Ryan (Kyle Selig), pentru a promova un spectacol. Iarpe parcurs ei își dau seama că ar putea avea nevoie unul de celălalt mai mult decât credeau. Unul dintre artiștii trupei este interpretat de compozitorul Pat Monahan, cunoscut de publicul DIVA și pentru apariția din serialul Magnum, detectiv particular.

De la 18:00, publicul este invitat în primul rând pentru Dansul Zânei dulciurilor (Sugar Plum Twist, 2021). După ce a suferit o dezamăgire pentru că nu a fost distribuită în rolulZânei de dulciurilor din piesa „Spărgătorul de nuci”, Vivíana Serrano (Laura Rosguer) își unește forțele cu Natalia (Jamie Gray Hyder) pentru a crea o variantă surpriză a celebrului dans, adăugând ceva ingrediente speciale. Scenele de la repetiții poartă publicul chiar în studioul de dans al celebrului Fred Astaire din Old Saybrook, CT.

Săptămâna următoare

Săptămâna 17 – 23 octombrie vine cu trei noi filme festive.

Chiar dacă e o zi de marți,în 18 octombrie, de la 20:00, telespectatoriisunt invitați la o nuntă alături de o Domnișoară de onoare de Crăciun (A Very Merry Bridesmaid, 2021). Leah (Emily Osment) împlinește 30 de ani în aceeași zi cu nunta fratelui ei. Băiatul de care era îndrăgostită în copilărie s-a întors în oraș special pentru această nuntă și este hotărât să se asigure că ziua ei de naștere nu trece neobservată. DIVA a pregătit o dublă sărbătoare pentru ziua de marți.

Vineri, 21 octombrie, de la 20:00, invitația DIVA este la a visa cu ochii deschiși la Luminile Crăciunului (The Christmas Temp, 2019). Kara (Jennifer Gibson), o artistă nonconformistă, este angajată pentru a decora de Crăciun un hotel de tip boutique, care are un stil conservator. În timp ce artistul din ea vrea să se manifeste, standardele rigide o aruncă într-un blocaj de idei. Un renumit critic de artă va analiza rezultatele muncii ei. Dar nu numai pe plan profesional va avea de demonstrat ceva cât și în cel personal.

Duminică, 23 octombrie, de la 16:00, descoperim cum arată Un Crăciun în Texas (Lonestar Christmas, 2020). Stephanie (Erin Oliver), o mamă văduvă, își duce fiicele să petreacă Crăciunul cu tatăl ei,cu care nu mare demult are o relație apropiată, la ferma lui din Texas. Dar se va dovedi o decizie perfectă pentru că se îndrăgostește în mod neașteptat de Marco (Mateo Verdosa), proprietarul unui restaurant mexican și învață să-și ierte tatăl pentru trecut.

 

Exit mobile version