Site icon Editia de Dimineata

Elon Musk a devenit al patrulea cel mai bogat om al lumii

Fondarul celebrei companii Tesla, Elon Musk, are o avere de 84,8 miliarde de dolari, care îl plasează pe locul patru în topul celor mai bogaţi oameni din lume. Musk este acum al patrulea cel mai bogat om din lume.

Au crescut acțiunile

Acţiunile Tesla au crescut luni cu 11%, informează Bloomberg, iar cifra record i-a adus lui Musk un plus de avere de 7,8 miliarde de dolari.

Elon Musk se află în clasament la 15 miliarde de dolari distanţă de Mark Zuckerberg, a treia cea mai bogată persoană din lume.

Doar în acest an averea lui Musk a crescut cu 57,2 miliare de dolari, a doua cea mai mare creştere după Amazon. Jeff Bezos, fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume a acumulat 73 de miliarde de dolari în 2020, iar acum Amazon valorează 188 miliarde.

Vinde case

Cu toate astea, el doreşte să arate că deja celebrele mesaje pe Twitter în care susţinea că nu va mai deţine proprietăţi pentru că proprietăţile te trag în jos, nu au fost vorbe în vânt. Miliardarul american a scos la vânzare în mai cinci dintre proprietăţile sale californiene, pentru o sumă totală de 97,5 milioane de dolari.

Cele cinci proprietăţi, dintre care patru în cochetul cartier Bel-Air şi o a cincea în bogatul cartier Hillsborough din Silicon Valley, au fost scoase la vânzare după ce, la începutul lunii, Musk a pus pe piaţă alte două proprietăţi pe care le deţine în Bel-Air – acestea pentru suma totală de 39,5 milioane de dolari.

Exit mobile version