Site icon Editia de Dimineata

Emblema de Onoare a Armatei României ajunge la un sportiv paralimpic de 25 de ani

Sportivul paralimpic Sorin Theodor Matican a fost decorat de către ministrul Apărării, Vasile Dîncu, cu  Emblema de Onoare a Armatei României.

Decoraţia a fost acordată sportivului legitimat la CSA Steaua Bucureşti „în semn de apreciere pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţiile sportive, care au contribuit la ridicarea prestigiului Armatei României”, informează MApN.

Palmaresul sportiv al lui Teo este cu adevărat impresionant, nu doar pentru un sportiv paralimpic, ci pentru oricare practicant al sportului de performanţă. Faptul că a obţinut rezultate atât de bune la mai multe discipline sportive pentru paralimpici – ciclism, schi alpin, înot şi triatlon – denotă un caracter puternic, voinţă de fier şi putere de muncă de neclintit. Te felicit, dragă Teo, pentru aceste rezultate care ne fac mândri şi îţi doresc mult succes la apropiatele competiţii pentru care te pregăteşti„, a transmis ministrul Vasile Dîncu.

Theodor Matican, în vârstă de 25 de ani, are rezultate impresionante la concursuri naţionale, mondiale şi paralimpice la schi alpin, la care a cucerit medalii de argint, bronz şi clasări în primele şapte locuri.

sursa foto: g4media.ro

Exit mobile version