Site icon Editia de Dimineata

Emisiune nouă la Prima News

Cu o experiență în jurnalism de peste 24 de ani, Dan Bucura se alătură echipei Prima News, televiziunea de știri din portofoliul Grupului Clever.

În fiecare vineri, de la 20.00, acesta va modera emisiunea România reală. Într-un an cu puternice implicații politice, sociale și administrative pentru viitorul României, Dan Bucura își propune să aducă în fața telespectatorilor principalii actori de pe scena politică și socială.

În cadrul emisiunii, jurnalistul Prima News va realiza un interviu cu un personaj politic sau din viața socială și va avea o oră de dezbatere a temelor din actualitate care îi afectează direct pe români, alături de de jurnaliști, analiști, sociologi, oameni informați, cu care să creeze o dezbatere vie.

Schimbare

“În viața tuturor e nevoie de o schimbare, de asta am simțit nevoia să accept o nouă provocare. Iar propunerea Prima News m-a onorat și mi s-a părut bună, pe calapodul meu. În plus, românii vor vedea cum arată România reală. În anii post pandemie a dispărut ceea ce numim cale de mijloc, oamenii văd ori alb ori negru, și asta nu creează decât ură și animozități într-o societate în care oamenii suferă din cauza clasei politice. Fără îndoială, e nevoie de o schimbare în mentalitate și, în acest contex, la România reală vom încerca să dăm tonul acestei schimbări pozitive și să obținem ceea ce ne dorim cu toții, o țară ca afară”, spune Dan Bucura.

România reală

Pentru telespectatorii Prima News România reală înseamnă, de fapt, tot ceea ce îi interesează și îi afectează.  “La Prima News nu ne vom limita la tratarea unor subiecte din pespectiva politică, vom gândi în cheie economică, socială, vom arăta România reală.  În 2024 trebuie să recunoaștem că România arată rău. Suntem despărțiti, divizați, fiecare cu viziunea lui, fiecare are opinii de stânga sau de dreapta și nu e dispus la dialog sau compromis. Noi vrem să vedem cum arată astăzi România în care trăim, România reală.”

Dan Bucura va modera, în fiecare vineri, de la 20.00, la Prima News emisiunea România reală.

 

Exit mobile version