Site icon Editia de Dimineata

Maximilian și Ștefana Peev: „Vrem să fim mai buni decât cei de ieri și fugim de rutină”

Organizează vacanțe în destinații exotice, susțin cursuri de dezvoltare în videografie și creează activități interactive pentru comunitatea pe care au format-o împreună. Este vorba despre doi tineri din Sibiu, care trăiesc o viață de invidiat, pe baza propriilor eforturi.

Maximilian și Ștefana Peev sunt invitații emisiunii „Ediția de Dimineață” de la Digi 24, din 12 decembrie, ora 10:30, al cărei amfitrion este Lucian Mîndruță. Urmăriți aici emisiunea integrală:

Ștefana își dorea mult să călătoarească, însă veniturile nu-i permiteau acest lucru. A plecat să lucreze pe un vas de croazieră, la 18 ani, apoi ca însoțitoare de zbor, la 19 ani. Relația cu Max s-a desfășurat la distanță și a fost o perioadă dificilă pentru amândoi.

„Cheful de ducă e de la amândoi. Avem acest spirit de călătorie și aventură. Ea este puțin mai pornită, pentru că asta este personalitatea ei. Eu sunt ai creativ, îmi place să mă gândesc ce pot să creez…”, mărturisește Max.

Max era abia în clasa a XII-a atunci și nu avea un plan de viață clar. Ștefana l-a îndemnat să documenteze foto și video călătoriile ei și așa a început colaborarea profesională în cuplu.

Bugetele pentru proiecte cu influenceri au crescut în perioada pandemiei, așa că Maximilian și Ștefana Peev sunt „pe val”. Ștefana a înființat între timp și un club de lectură, care a atras o comunitate destul de mare.

Max vrea tot timpul să fie mai bun decât înainte, iar Ștefana vrea să se dezvolte mai mult. În cuplu, amândoi fug de rutină și îmbrățișează tot ce este nou și interesant.

Exit mobile version