Site icon Editia de Dimineata

Erupția unui vulcan, surprinsă de o dronă prăbușită intenționat în interiorul lui (VIDEO)

V-ați întrebat cum arată interiorul unui vulcan activ? Un producător de filme a realizat un video de zile mari…apoi a prăbușit intenționat drona în mijlocul vulcanului.

Vulcanul islandez Fagradalsfjall, probabil rudă cu Eyjafjallajokull, cel care a provocat haosul aerian asupra Europei acum zece ani și ceva a primit zilele trecute vizita prietenească a unei drone.

Producătorul amator de filme Joey Helms și-a ghidat drona înspre vulcanul Fagradalsfjall aflat la aproximativ 40 de kilometri distanță de capitala islandeză Reykjavík.

Imaginile video arată vulcanul apropiindu-se tot mai mult înainte ca drona să se scufunde în lavă și transmisiunea să fie întreruptă brusc, scrie Hotnews.

Helms a afirmat pe canalul său de Youtube că ultimele secunde ale dronei „chiar au fost surprinse de cameră”, acesta relatând pentru RTE că obținerea imaginilor a fost dificilă:

„În jurul vulcanului ai gazele fierbinți emise care cauzează turbulențe de jur împrejur și ai roci care cad în jurul tău, pilotarea acestor lucruri este și mai dificilă”.

Foto Iceland Monitor

Exit mobile version