Noi descoperiri dezvăluie că organismul suferă modificări semnificative și sistematice la nivelul mai multor organe în timpul perioadelor prelungite de post. Rezultatele noului studiu demonstrează...
Zâmbetul și dantura ies de la început în evidență în timpul conversației cu ceilalți. Cu toții ne dorim dinți mai albi, asemeni personajelor din reclame....
Un studiu publicat recent a analizat rolul alimentației în depresie în special, în rândul tinerilor. Pentru acest studiu, participanții au fost rugați să consume între...
Majoritatea companiilor din ţara noastră vor acorda angajaţilor beneficii de sfârşit de an. În plus, managerii au în vedere ca, de la 1 ianuarie, să...
Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent...
Cu o istorie îndelungată și renume mondial, vinul este mai mult decât o băutură – este o călătorie prin timp și cultură. Descoperă tainele și...
Titlul ar putea fi cel deja pus sau ar putea suna și altfel: de ce nu merită să pleci trei săptămâni în concediu. S-ar putea...
71% dintre români cred că viața lor s-a îmbunătățit de când au pisică, relevă un studiu Whiskas realizat recent în România. Aproape trei sferturi dintre...
Cercetările evidențiază faptul că pepenele roșu a fost pentru prima dată cultivat în urmă cu peste 4000 de ani în Nord-Estul Africii. Din acel moment,...
Alimentația este foarte importantă, iar păstârnacul are un loc important în dieta noastră zilnică. Păstârnacul este o subspecie cultivată de Pastinaca sativa sau păstârnac sălbatic. Pastinaca sativa este specia...
- 1
- 2
- 3
…
- 6
- Pagina precedentă →