Rețeta „scandaloasă” de ceai care implică un vârf de cuțit de sare stârnește comentarii din partea ambasadei SUA, a titrat publicația britanică The Guardian după ce o...
Ceaiul are multe beneficii pentru sănătate, mai ales în sezonul rece. Dincolo de aspectele stric terapeutice, ceaiul are și o semnificație culturală bogată. În România,...
O alimentație sănătoasă și echilibrată joacă un rol crucial în menținerea unei bune funcții digestive. Alimentația sănătoasă înseamnă un consum echilibrat de alimente. Pentru un...
Chiar și popoarele antice le-au recunoscut efectul vindecător. Toată lumea știe că măceșele conțin foarte multă vitamina C, dar știați că într-o singură boabă mică...
Agricultura bio, producția ecologică și construcțiile ”verzi” sunt investiții atât de costisitoare și de greu de recuperat în timp scurt față de variantele convenționale încât...
Potrivit unui nou studiu, pentru persoanele care suferă de diabet zaharat de tip 2, consumul de cafea, ceai sau apă plată poate reduce cu aproximativ...
Japonia – Țara Soarelui Răsare, în care armonia și frumusețea domnesc peste tot. Cercetările oamenilor de știință au arătat că 73% dintre japonezi se consideră...
Antioxidanţii din hibiscus deţin proprietăţi antiobezitate care pot contribui la găsirea unor alternative alimentare la medicamentele actuale prescrise pentru ţinerea sub control a greutăţii corporale,...
O măsea stricată poate duce la demență, se arată într-un studiu publicat recent de revista germană Focus. ”O gingie care sângerează deschide calea bacteriilor spre...
Doi cercetători de la Universitatea din Tokyo, Kota Machida și Yuya Sakai, au dezvoltat o tehnologie pentru a transforma deșeurile alimentare în „ciment” potențial comestibil, potrivit...