Editia de Dimineata

Evenimentele de neratat din acest weekend. Tu la care mergi?

Sursa: cluj.com

Deși vara s-a terminat, distracția continuă cu un lung șir de evenimente care-ți vor anima weekend-urile mult așteptate după o săptămână plină de stres.

Iată ce evenimente te așteaptă în cel de-al treilea weekend al lunii septembrie:

DELIA
Azi 14 Septembrie la Berăria H Delia va ține un concert de zile mari în cadrul evenimentului Chef de viață, pe care vei plăti doar 90 de lei.

Sursa: iabilet.ro

PARAZIȚII 
Sâmbătă ,15 Septembrie Paraziții sărbătoresc 24 ani de existență tot în cadrul evenimentului Chef de viață. Prețul evenimentului este de 35 lei.

Sursa: iabilet.ro

Zilele Bucureștiului- trei zile de petrecere pentru aniversarea celor 559 de ani de la prima atestare documentară a Bucureștiului, dar și pentru împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.
Evenimentul va debuta vineri, 21 septembrie, cu un concert extraordinar al marelui maestru Gheorghe Zamfir, cel mai important virtuoz al naiului din toate timpurile, urmat a doua zi de iMapp, unul dintre cele mai mari show-uri de 3D videomapping din lume. Duminica, 23 septembrie, legendarul Rod Stewart va sustine un concert extraordinar live, pe scena din Piata Constitutiei! Accesul este gratuit!

Sursa: creart.ro

Vunk
În cadrul celei de-a treia ediție DokStation Music Documentary Film Festival, VUNK va susține un concert în parcarea Plaza România pe 15 septembrie 2018, de la ora 19:00. Concertul va fi urmat de proiecția documentarului VUNK – Jur să spun adevărul. Intrarea este gratuită!

Sursa: infomusic.ro

Celelalte Cuvinte

Celelalte Cuvinte va cânta integral “Albumul cu pătrățele”, primul album al trupei, sâmbătă, 15 septembrie la Quantic Club, ora 20:00.

Sursa: iabilet.ro

Valeria Stoica

Valeria Stoica vă va încânta auzul, într-un concert acustic la Grădina cu filme pe data de 15 septembrie, începând cu ora 20:30. Intrarea este liberă pe baza rezervărilor.

Sursa: infomusic.ro

The Mono Jacks

Sâmbătă, pe 15 septembrie, la ora 22:30, Hard Rock Cafe organizează un concert de zile mari, pe care-l nu-l poți rata.

Prețul biletului se ridică la 45 lei.

Sursa: iabilet.ro

AeroNautic Show

Militari români vor participa mâine, 15 septembrie la AeroNautic Show.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 şi 19:00, în Parcul Crângaşi şi pe Lacul Morii din Bucureşti.

Cei veniți vor putea urmări, în zona destinată expoziţiei statice din Parcul Crângaşi, spectacole susţinute de Muzica Militară a Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” şi de Ansamblul Artistic al Armatei.

Sursa: ziare.com

Exit mobile version