Site icon Editia de Dimineata

Exemplu: UPT oferă meditații gratuite pentru elevii care se pregătesc să dea Bacalaureatul

Universitate Politehnica Timișoara oferă meditații gratuite la matematică și chimie anorganică și organică pentru elevii care se pregătesc să dea examenul de bacalaureat.Programul „Cu UPT învăț CHIMIE” vine în întâmpinarea elevilor de liceu care se pregătesc pentru examenul de bacalaureat, oferindu-le meditații gratuite la disciplinele Chimie Anorganică și Chimie Organică.

Cursurile sunt susținute de profesori universitari de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului din cadrul Universității Politehnica Timișoara, scrie Tion.

Prin acest program  se urmărește recuperarea materiei restante, aprofundarea cunoștințelor în domeniul chimiei, formarea de competențe necesare, precum și familiarizarea elevilor cu cerințele subiectelor pentru susținerea examenului de bacalaureat.

Se vor organiza două grupe de elevi care vor urma ședințele de meditații la cele două discipline propuse. Structura și temele predate se bazează pe programele aprobate pentru probele scrise din cadrul examenului național de bacalaureat.

Meditațiile se vor desfășura online pe platforma Zoom, simultan pentru cele două grupe, în perioada 11 martie – 10 iunie 2023, în fiecare zi de sâmbătă, în intervalul orar 12 – 14. Înscrierea se face completând acest formular.

Participanților nu li se solicită nici un fel de angajament față de Universitatea Politehnica Timișoara.

Meditații gratuite și la matematică

Universitatea Politehnica Timișoara, la fel ca în fiecare an, vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le meditații gratuite la matematică. Acestea se vor desfășura în sistem hibrid. În plus, UPT pune gratuit la dispoziția elevilor culegerea de probleme pe care se bazează aceste cursuri.

Universitatea Politehnica Timișoara (UPT) vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile nu numai pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile UPT, ci și celor care se pregătesc pentru BAC.

Deși cursurile se adresează în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează, participanților nu li se solicită niciun fel de angajament față de UPT.

Cursurile sunt organizate prin Departamentul de Matematică al UPT și se vor desfășura în sistem hibrid, în perioada 25 februarie – 10 iunie, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:

Elevii au posibilitatea de a alege cum doresc să participe. De asemenea, lecțiile vor fi transmise și live pe pagina de Facebook a UPT.

Temele dezbătute urmează conținutul Culegerii de probleme de matematică pentru examenul de admitere din anul 2023 la Universitatea Politehnica Timișoara, publicată la Editura Politehnica.

Exit mobile version