Site icon Editia de Dimineata

Expoziție cu mulți centimetri cubi.  Muscle Cars la MegaMall

Între 15 și 30 octombrie, vizitatorii MegaMall sunt așteptați la nivelurile 0 și 1, cu o nouă expoziție de mașini cu mușchi și mulți centimetri cubi – Expoziția Muscle Cars.

În parteneriat cu Mașinistul, MegaMall expune 14 automobile spectaculoase, care impresionează prin motoarele lor V8 cu sunet cutremurător, caroseriile cu forme sculptate, dimensiuni impozante și dotări incredibile.

Muscle Cars este o celebrare a culturii auto americane, a „mașinilor cu mușchi”/”muscle cars”, care au devenit un simbol al puterii, al bunăstării și al abundenței.

Expoziția reunește modele Muscle CarSports CarPersonal Luxury Car, Pony Car și hot rod-uri, oferind un spectacol pentru toți iubitorii de mașini, un adevărat festival al cailor-putere care nu trebuie ratat!

Industria americană anii 60-70

Expoziția Muscle Cars este și o prezentare a evoluției industriei americane, de la apogeul atins în anii `60, la declinul din a doua jumătate a anilor `70, când normele de poluare mai stricte și cele două mari crize petroliere au diminuat puterea motoarelor până la valori de-a dreptul rușinoase.

Expoziția poate fi vizitată gratuit, la nivelurile 0 și 1 ale mallului.

Pasionații pot afla detalii tehnice și curiozități istorice chiar de la Mașinistul . Cine vrea să participe la un tur ghidat,  poate lăsa un mesaj  AICI și AICI.

Tururile ghidate se organizează în fiecare weekend, din oră în oră, iar punctul de pornire/întalnire este în față la Peek&Clopenburg, la nivelul 1. Tururile ghidate sunt asigurate de Alin Ionescu (Mașinistul) și invitatul său special, Dan Scarlat – redactor șef TopGear Romania.

Program tururi ghidate:

Sâmbătă și duminică:

Modele expuse:

Highlights:

 

Exit mobile version