Editia de Dimineata

Facebook lansează Neighborhoods, o clonă a aplicației Nextdoor

Facebook lansează o nouă secțiune a aplicației sale, concepută pentru a conecta vecinii și a organiza știrile la nivel de cartier. Noua opțiune, numită în mod previzibil Neighborhoods (Vecinătăți), este disponibilă acum în Canada și va fi lansată în curând în SUA.

Neighborhoods a existat din punct de vedere tehnic cel puțin din octombrie anul trecut, dar testul limitat a inclus doar rezidenți din Calgary (Canada).

Pe Neighborhoods, utilizatorii Facebook pot crea un subprofil separat de profilul general al contului principal și-l pot completa cu interese și o biografie personalizată. Apoi vă puteți alătura grupului mini-cartierului în care locuiți sau cartierelor din apropiere și apoi vă puteți plânge despre orice aspect care este deja acoperit de aplicația Nextdoor.

Facebook spune că utilizatorii ar trebui să-și poată cunoaște vecinii prin această nouă opțiune, să ceară recomandări pentru cele mai bune cafenele sau lăcătuși și să organizeze evenimente locale. Utilizatorii pot crea, de asemenea, grupuri dedicate intereselor lor.

Facebook spune că va avea un set de moderatori dedicați cartierelor pentru a revizui comentariile și postările.

Foto: The Verge

Exit mobile version