Site icon Editia de Dimineata

Familia Regală a sărbătorit Nunta de Argint. Eveniment cu lansare de carte

Sărbătoare în familia Regală.

Luni, în grădina Palatului Elisabeta a avut loc sărbătorirea Nunţii de Argint a Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi a Alteţei Sale Regale Principele Radu.

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de căsătorie a fost lansată cartea „Nunta de argint”, editată de Curtea Veche Publishing, directorul editurii afirmând că volumul reprezintă „o mică bijuterie, despre care se va vorbi foarte multă vreme”.

Coroana Regală este simbolul cel mai puternic al continuităţii, o continuitate care ajută şi consolidează zi de zi prezentul. Este, cumva, o lansare de carte mult mai emoţionantă decât oricare alta. Şi am avut foarte multe lansări de carte de-a lungul vremurilor, pentru că am reprezentat prin cărţi multe evenimente ale Casei Rgale. Dar, atunci când e vorba despre nuntă, atunci când oamenii îşi unesc destinele, oriunde s-ar întâmpla asta, este mult, mult mai multă emoţie, este foarte multă curiozitate… Şi aşa şi pentru mine această carte este mai specială. Este o mică bijuterie, despre care cred că se va vorbi foarte multă vreme”, a declarat directorul Curtea Veche Publishing, Irene Arsene.

Volumul cuprinde istoria tuturor nunţilor de argint ale regilor României.

Nunta de Argint a Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei, şi a Principelui Radu este a patra Nuntă de Argint din Familia Regală a României.

sursa foto: rfi.ro

Exit mobile version