Site icon Editia de Dimineata

O femeie din Germania şi-a recuperat portofelul pierdut în urmă cu 40 de ani

O femeie din statul german Renania-Palatinat şi-a recuperat portofelul pierdut în urmă cu 40 de ani, iar în interior a regăsit vechiul paşaport, multe fotografii, dar nu şi banii pe care îi avea la acea vreme. A fost o surpriză imensă pentru Birgit Klein, care a ținut foarte mult la acel portofel pe care l-a pierdut pe vremea când avea 16 ani.

Totul s-a petrecut în 1981. Ea și-a pierdut portofelul într-o cabină telefonică din Bad Dürkheim, landul Renania Palatinat. A observat repede dispariția și s-a întors imediat, dar portofelul deja nu mai era.

Pierderea a fost dramatică pentru ea, își amintește Klein, dar între timp a uitat de ea. Însă, spre marea ei uimire, portofelul a fost găsit recent în timpul unor lucrări la acoperişul bisericii din oraşul Bad Dürkheim, a anunţat vineri decanul Stefan Kuntz, scrie SWR.

„Cavitățile din structura acoperișului au fost parțial umplute cu nisip, iar portofelul era acolo și, prin urmare, era în stare excelentă. Nu era nici umed, nici putrezit”. Cu ajutorul actelor, Kuntz a reușit să o găsească pe proprietară în Bonn prin intermediul părinților ei.

Găsirea portofelului i-a adus în minte multe amintiri bune. Pentru că nu erau doar multe documente în portofel, ci și multe fotografii. În schimb, banii, 250 de mărci, nu mai erau.

Dar cum a ajuns portofelul sub acoperișul bisericii? Decanul evanghelic bănuiește că hoțul a avut acces la acoperișul bisericii și l-a ascuns acolo pentru a-și acoperi infracțiunea.

Exit mobile version