Site icon Editia de Dimineata

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu: abonament pentru TOATE spectacolele online

Pentru prima dată la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), spectatorii vor putea să vadă toate spectacolele online cu un abonament având preţul de 500 de lei.

„Preţurile biletelor pentru reprezentaţiile care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), din perioada 20-29 august 2021, sunt afişate începând de joi, 15 iulie, pe pagina web a evenimentului, www.sibfest.ro, şi includ, în premieră, varianta unui abonament pentru accesul online la toate reprezentaţiile manifestării. Biletele pentru primul mare festival din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare eveniment dedicat artelor spectacolului din România vor fi puse în vânzare joi, 22 iulie”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Ediția 28

Ediţia cu numărul 28 a FITS, cu tema „Construim speranţa împreună / Building hope together” şi o triplă dimensiune, fizică, hibridă şi online, oferă publicului variante de bilete individuale pentru reprezentaţii fizice şi online, dar şi abonamente pentru mediul online.

„Facem acest festival pentru voi, publicul nostru, iar dorinţa noastră este de a vă oferi, tuturor celor care iubiţi teatrul, posibilitatea să vă bucuraţi de reprezentaţiile pe care ediţia din acest an a FITS le va aduce la Sibiu. Ştim că în această perioadă puteţi fi plecaţi în diferite colţuri ale lumii şi din acest motiv lansăm pentru voi un abonament special, de aproximativ 100 de euro, prin intermediul căruia puteţi să vedeţi peste 100 de spectacole online, pornind de la Kibbutz Contemporary Dance Company, la Batsheva, de la Akram Khan, la Maria Pages. Vă invităm să vă bucuraţi de această formulă de a vedea Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu!”, a declarat Constantin Chiriac, preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu şi directorul Teatrului Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.

Cât costă biletele?

Biletele pentru spectacolele care au loc în spaţii închise costă între 20 de lei şi 150 de lei, iar cele pentru reprezentaţiile online, în direct sau înregistrate, între 20 de lei şi 75 de lei.

Cei care nu pot fi prezenţi la Sibiu pot urmări integral Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu în mediul online, contra unui abonament de 500 lei, care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole şi din restul spaţiilor indoor unde au loc reprezentaţii cu public, precum şi la spectacolele online înregistrate.

Abonamentul va fi disponibil pentru achiziţionare din data de 22 iulie, odată cu punerea în vânzare a biletelor pentru FITS.

Gratuitate

Toate manifestările programate în spaţii deschise sunt oferite gratuit publicului. De asemenea, o serie de spectacole din mediul online vor fi gratuite pentru iubitorii de teatru.

 

 

Exit mobile version