Site icon Editia de Dimineata

Fetelor, fiți pe fază! ”Sex and the City” revine după 16 ani

Nu, nu este o glumă ”Sex and the City” revine după 16 ani de la difuzarea ultimului episod.

O nouă versiune a celebrei producţii „Sex and the City” va fi realizată sub forma unui serial limitat pe platforma online HBO Max, au declarat surse pentru site-ul Deadline.

Este ceea ce se cheamă un reboot, cee ce însemnă că serialul se va învârti în jurul unor personaje sau situații din  primele sezoane, dar nu va păstra același fir epic. Nici că se putea altfel. S.j Parker & Co au acum 55-56 de ani…

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis ar fi interesate să revină. Însă e puţin probabil să apară în serie şi Kim Cattrall.

Platforma Warner Media lucrează să readucă clasica producţie „Sex and the City”. Iar dacă aceste înţelegeri vor fi semnate atunci este probabil să fie difuzată o serie limitată. Mai degrabă pe HBO Max decât HBO, postul care a difuzat serialul original.

Aceasta ar marca readucerea în prim plan a serie. După ce la începutul lunii decembrie se vorbea că ar fi în cărţi o posibilă continuare a serialului True Blood, iar postul de televiziune ar putea reporni şi seria In Treatment.

Sex and the City revine după 16 ani. Numeroase premii

Serialul Sex and the City a fost creat de Darren Star pe baza cărţii lui Candace Bushnell şi le-a avut în rolurile principale pe Sarah Jessica Parker care a jucat-o pe Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon în rolul Mirandei Hobbs, actriţa Kristin Davis a jucat-o pe Charlotte York, iar Kim Cattrall pe Samantha Jones.

Potrivit The New York Post, care a scris despre revenirea seriei Sex and the City, a relatata că Parker, Davis şi Nixon ar fi interesate să reia celebrele roluri. Însă Cattrall care a jucat în serialul difuzat de Fox – Filthy Rich – este puţin probabil să revină.

Serialul cu episoade de o jumătate de oră a avut şase sezoane a câte 95 de episoade şi a fost difuzat de HBO între anii 1998 şi 2004.

Serialul a luat opt premii Globul de Aur și a avut alte 40 de alte premii și 166 de nominalizări.

A fost urmat de lung-metraje în anul 2008 şi 2010, dar succesul nu s-a ridicat la nivelul serialului.

 

Exit mobile version