Site icon Editia de Dimineata

,,Fii Mai Bun”. Piesă de Crăciun cu Andrei Bănuţă şi Alessandra

Chiar în prag de Crăciun, Andrei Bănuţă şi Alessandra lansează, pe YouTube, ,,Fii Mai Bun”, o piesă de sărbători cu un mesaj special. Aşa cum ne spun şi versurile, cei doi artişti își doresc să aducă în casa fiecăruia dintre noi spiritul sărbătorilor, dorința de a fi mai buni și de a păstra acest sentiment pe parcursul întregului an.

„E o piesa dragă nouă. Ne-am dorit de mult să cântăm ceva împreună și ne-am gândit că ar fi drăguț ca prima noastră colaborare să fie despre cea mai frumoasă sărbătoare din an. Pe noi ne leagă o prietenie strânsă și veche, care ne-a transformat într-o familie. Sperăm din suflet ca mesajul piesei să ajungă la voi toți și nu uita … Fii mai bun mereu!”, Andrei Bănuţă.

Bănuţă & Alessandra

Andrei Bănuţă este un cântăreţ şi compozitor român care reuşeşte să bucure oamenii cu muzica sa. Succesul său a venit odată cu lansarea piesei „De Atâtea Ori”, în colaborare cu Theo Rose, piesă care are peste 7.000.000 de vizualizări pe YouTube și peste 320.000 de streamuri pe Spotify. Ulterior, au urmat alte piese care au intrat în topuri și s-au auzit în playlist-urile unora dintre cele mai mari radiouri din România.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Numele Tău”, cu 1.500.000 de vizualizări pe YouTube, „Mon Ami”, cu peste 19.000.000 de vizualizări, „Pe Limba Ta”, cu peste 3.100.000 de vizualizări. Piesa „Mon Ami”, lansată în colaborare cu Serena, s-a aflat în Shazam pe locul 98 la nivel global și pe locul 1 în Kazakhstan și Armenia. Pe Spotify, „Mon Ami” are peste 6.000.000 de streamuri.

Alessandra, o artistă la început de drum în industria muzicală românească, a reușit să atragă atenția oamenilor prin intermediul colaborărilor cu Bogdan de la Ploiești. Cea mai cunoscută piesă alături de Bogdan de la Ploiești este ,,Ti-as Da Stelele”, care până în prezent a stâns peste 21 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemnea, Alessandra este backing vocal, alături de Theo Rose și trupa sa. Pasiunea pentru muzică a devenit mai mare odată cu trecerea anilor, artista începând încă de la vârsta de 4 ani să cânte.

„Piesa asta a venit într-un fel special, a venit ca o surpriză. Ne-am strâns să scriem un colind pentru Andrei, să-l cânte singur. În dimineața următoare aveam să aflu că planul lui era altul, încă de la început, și mă bucur mult pentru ce a ieșit și că o cant împreună cu Andrei. E ceva frumos, venit din suflet, din iubire și recunoștință! Sărbători fericite tuturor!”, Alessandra.

Exit mobile version