Site icon Editia de Dimineata

Maraton de acțiune, în primul weekend din octombrie, la TNT

TNT va difuza în primul weekend al lunii octombrie o colecție impresionantă de filme de acțiune, de la aventuri comice pentru întreaga familie până la western-uri fantasy și dramatice.

Maratonul de acțiune va începe pe 2 octombrie, înainte de prânz, cu o comedie – „Ninja în vacanţă/ 3 Ninjas: Knuckle Up” (SUA, 1995), regizată de Sang-ok Shin, va fi difuzată de la ora 11:10. Filmul îi are în centru pe Rocky, Colt şi Tum Tum, care pornesc într-o aventură interesantă pentru întreaga familie. Eroii se unesc pentru a lupta împotriva unei organizații cu rele intenții, se confruntă cu o gașcă de motocicliști și totul cu ajutorul artelor marțiale.

„Călătorie spre centrul Pământului/ Journey to the Center of the Earth” (SUA, 2008), bazat pe romanul „Voyage au centre de la Terre” al lui Jules Verne, îi va urma, de la ora 14:40. Brendan Fraser este un cercetător care, în căutarea adevărului despre ce s-a întâmplat cu fratele lui dat dispărut, descoperă, împreună cu nepotul său și cu ghidul lor montan, o lume fantastică în centrul Pământului.

Continuarea, „Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island” (SUA, 2012), bazată pe volumul „Insula misterioasă” de Jules Verne, va fi difuzată de la ora 16:20. Aceasta îi are în distribuție pe Dwayne Johnson, Michael Caine, Vanessa Hudgens, Luis Guzmán și Kristin Davis.

Will Smith, Kevin Kline, Salma Hayek și Kenneth Branagh sunt prinși în „Wild Wild West – Mare nebunie în Vest” (SUA, 1998), regizat de Barry Sonnenfeld. Comedia de aventuri cu elemente fantastice va fi difuzată de la ora 18:15.

Pe 3 octombrie, de la aceeași oră, la TNT poate fi urmărit western-ul „Tinerii pistolari/ Young Guns II” (SUA, 1990). Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Philips și Christian Slater sunt cei mai căutați bărbați din America.

Exit mobile version