Site icon Editia de Dimineata

Alte trei filme de Crăciun, 3-5 decembrie, la DIVA

Atunci când muzica și filmul se combină, rezultatul este pe măsură.Tony Braxton și Kelly Rowlan dau roluri principale în trei premiere pline de elemente festive și lecții de viață, în perioada 3 – 5 decembrie, la DIVA.

Vineri, 3 decembrie, de la ora 16:00 este programat filmul Crăciunul e în fiecare zi (Every Day is Christmas, 2018). Toni Braxton interpretează o directoare care nu are timp pentru dragoste și este nevoită să-și reordoneze prioritățile pentru că trecutul, prezentul și viitorul ei se intersectează atunci când primește o vizită de la mama ei decedată.

Inspirată de povestea semnată de Charles Dickens, “Colind de Crăciun”, acțiunea filmul o facepe protagonistă să retrăiască rănile trecutului, greșelile prezentului și îi arată un viitor posibil. Din distribuție face parte și sora lui Toni Braxton, Towanda.

Kelly Rowland continuă recitalul sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 16:00, cu un alt filme festiv. În Haos de Crăciun (Merry Liddle Christmas, 2019), povestea o aduce în prim plan pe Jacquie, care se străduiește ca familia ei cu probleme să pară perfectă de sărbători. Ce poate merge prost? Totul atunci când rudele tale nu par să fie de acord cu planul. Cu puțin sprijin din exterior poate că acest Crăciun va aduce pentru această visătoare și o poveste de dragoste.

Duminica 5 decembrie, de la ora 16:00, Kelly Rowland se întoarce pentru bis în Nuntă de Crăciun (Merry Liddle Christmas Wedding, 2020), care este continuarea filmului de sâmbătă. În primul film am văzut circumstanțele în care s-au cunoscut Jacquie și Tyler, iar acum ei încearcăsă planifice o nuntă perfectă de Crăciun într-un loc pe măsură. Este drept că planurile lor sunt date peste cap, dar rezultatul final este tot ceea ce nu știau că își doresc.

Fiți în armonie cu spiritul sărbătorilor urmărind premierele de la DIVA în perioada 3 – 5 decembrie!

 

Exit mobile version