Site icon Editia de Dimineata

Filme de top, pentru întreaga familie, în luna martie la Happy Cinema

În luna martie, Happy Cinema îți aduce o selecție vastă de filme, potrivite pentru toate gusturile și vârstele, care îți vor stârni imaginația și îți vor răscoli emoțiile.

Iată câteva propuneri

Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.Villeneuve a regizat filmul după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jon Spaihts, bazat pe romanul lui Herbert.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/dune-part-two-32377/

 

Dolphin Boy (Prietenul meu, delfinul) – Delfinul Snowball salvează un băiețel din valuri. De atunci, ei cresc fără griji împreună, încântând viața marină cu trucurile lor amuzante. Dar, într-o zi, pacea micii lor lumi vesele este distrusă de o caracatiță malefică.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/dolphin-boy-33005/

 

Hai, România spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu – sunt doar câțiva dintre eroii acestui film, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/hai-romania-32723/

 

Katak: The Brave Beluga (Katak – Beluga curajoasă) – în timp ce tovarășii săi au devenit cu toții albi, Katak este încă mic și gri. Pentru a dovedi că a crescut și pentru a îndeplini ultima dorință a mult iubitei sale bunici, Katak pornește într-o călătorie periculoasă spre nord.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/katak-the-brave-beluga-32921/

 

Imaginary (Demonul copilăriei) – o femeie se întoarce în casa în care a copilărit și descoperă că prietenul imaginar pe care l-a lăsat în urmă este cât se poate de real și foarte nefericit că a fost abandonat.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/imaginary-32169/

 

Beautiful Wedding (Căsătoriți din greșeală) spune povestea tinerilor Abby și Travis, care, după o noapte nebună în Las Vegas, descoperă că sunt căsătoriți. Ce altceva să facă decât să pornească spre Mexic pentru o lună de miere alături de prieteni și familie?

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/beautiful-wedding-32831/

 

Kung Fu Panda 4 – urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.

Trailer aici: https://m.cinemagia.ro/filme/kung-fu-panda-4-3293735/

 

Best Birthday Ever (Cea mai frumoasă zi de naștere) – planurile lui Charlie Rabbit pentru ziua de naștere se schimbă atunci când surioara lui se îmbolnăvește. Supărat, Charlie fuge la bunica lui, dar ajunge să trăiască o reală aventură.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/best-birthday-ever-32359/

 

Băieții buni ajung în Rai – Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/baietii-buni-ajung-in-rai-32827/

 

Immaculate (Imaculata) – Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și  înfiorătoare.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/immaculate-32737/

 

Sleeping Dogs (Fantomele trecutului) – După ce se supune unui tratament de ultimă generație pentru Alzheimer, Roy Freeman, fost detectiv, reexaminează un caz nerezolvat, vechi de zece ani, care implică uciderea brutală a unui profesor de colegiu. Freeman începe curând să aibă senzația stranie că ar cerceta cazul pentru prima dată.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/sleeping-dogs-32741/

 

Godzilla x Kong: The New Empire (Godzilla x Kong: Un nou imperiu) – Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/godzilla-x-kong-the-new-empire-32267/

 

Arthur the King (Regele Arthur) – Un aventurier (Mark Wahlberg) îl adoptă pe Arthur, un câine maidanez, și pornește cu el într-o cursă extremă de anduranță.

Trailer aici: https://www.cinemagia.ro/trailer/arthur-the-king-32157/

Exit mobile version