Site icon Editia de Dimineata

Filmul ”Bob Marley: One Love”, în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul biografic ”Bob Marley: One Love” a debutat în fruntea box-office-ului nord-american după ce a obţinut 27,7 milioane de dolari din vânzările de bilete, potrivit agenției France Presse, citată de Agerpres.

”Este un debut excelent pentru un musical biografic”, a precizat analistul David Gross, adăugând că acest film se bucură de succes în rândul spectatorilor în ciuda cronicilor negative.

Lungmetrajul este dedicat legendarului artist de muzică reggae Bob Marley.

Cântărețul, care s-a bucurat de un succes fulgerător în industria muzicală şi a murit în 1981, la doar 36 de ani, este interpretat de actorul britanic Kingsley Ben-Adir, cunoscut pentru rolul Malcolm X din lungmetrajul ”One Night in Miami”.

Pe cea de-a doua poziţie în box-office se află un alt film abia lansat pe marile ecrane nord-americane, ”Madame Web”, o peliculă din universul supereroilor Marvel. Acest lungmetraj are parte însă de un debut dezamăgitor, în opinia analiştilor, după ce încasările sale au atins abia 15,1 milioane de dolari pentru o peliculă a cărei producţie a costat 80 de milioane de dolari.

În acest al patrulea film Sony din universul Spider-Man, actriţa Dakota Johnson interpretează un paramedic cu puterea clarviziunii.

Comedia de spionaj ”Argylle”, coprodusă de Apple şi distribuită de Universal, care povesteşte aventurile unei autoare de thrillere de spionaj încununate de succes, se află pe poziţia a treia şi a avut încasări de 4,7 milioane de dolari după ce s-a aflat două săptămâni în fruntea box-office-ului nord-american.

Exit mobile version