Site icon Editia de Dimineata

Finala probei de 200 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot, transmisă live mâine, de la ora 14:00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY. David Popovici, favoritul probei

 Antena 1 şi AntenaPLAY transmit mâinefinala probei de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka, de la ora 14.00. David Popovici, sportivul român care a obţinut cel mai bun timp din semifinaleeste favoritul probei. Întreaga competiţie se vede exclusiv pe AntenaPLAY.

David Popovici, actualul campion mondial la 100 de metri liber şi 200 de metri liber a urcat astăzi pe podium, în semifinala probei de 200 de metri liber, fiind urmat de Luke Hobson şiSunwoo Hwang. Sportivul s-a calificat cu cel mai bun timp şi va evolua pe culoarul 4 în marea finală. David Popovici a obţinut medalii de aur la ambele probe menţionate anterior în anul 2022, în cadrul Campionatelor Mondiale de la Budapesta. De asemenea, Popovici a câștigat ambele probe și la Campionatele Europene de la Roma.

David Popovici s-a concentrat în ultimele luni pe proba de 200 de metri, acolo unde visează să doboare recordul mondial deţinut de Paul Bidermann (1:42:00 – Roma 2009). Campionul român are a treia cea mai bună performanţă din toate timpurile, în finala Europenelor de la Roma, de anul trecut (1:42:97).

 

 

 

Exit mobile version