Site icon Editia de Dimineata

GATA CU SPECULAȚIILE! Grupul ABBA nu se va reuni pentru Eurovisionul de anul viitor

La cincizeci de ani de la victoria sa în celebra competiție europeană Eurovision cu piesa „Waterloo”, Benny Andersson, membru al legendarei trupe ABBA pune capăt speculațiilor, scrie Le Figaro.

Grupul suedez ABBA nu va mai evolua anul viitor pe scena Eurovision, la concursul care va avea loc în țara lor, la 50 de ani de la victoria lor în celebra competiție, au anunțat joi doi dintre membrii săi la BBC, punând capăt speculațiilor fanilor. „ Nu vreau. Și dacă eu nu vreau, ceilalți nu vor. Este la fel pentru toți patru. Dacă cineva spune nu, atunci nu” , spune Benny Andersson într-un interviu acordat revistei Newsnight.

Nu există „ nicio șansă” ca ABBA să cânte anul viitor sau chiar să apară pe scenă, spune el. „Putem sărbători 50 de ani de ABBA fără să fim pe scenă ”, spune colegul său Bjorn Ulvaeus, punând capăt speculațiilor de la victoria cântăreței suedeze Loreen pe 13 mai la Eurovision cu titlul „Tatuaj”. S-a tot speculat de atunci că titlul i-a fost acordat suedezei, pentru ca Eurovisionul de anul viitor să se desfășoare în Suedia, că tot se împlinesc 50 de ani de la victoria celor din grupul ABBA.

„Waterloo”

Conform regulamentului concursului, țara câștigătoare organizează următoarea ediție, iar victoria lui Loreen, larg sărbătorită în Suedia, a stârnit speranțe de a vedea legendarul grup cu sute de milioane de albume vândute în lume, cu ocazia următoarei ediții.

După aproape patru decenii de tăcere și separare de facto, ABBA a lansat un nou album („Voyage”) la sfârșitul anului 2021 și, de anul trecut, fanii hiturilor lor globale precum „Mamma Mia ”, „ Gimme!Gimme! Gimme! (A Man after Midnight) ” sau „Dancing Queen”, pot asista la un spectacol al cvartetului din Londra reprezentat de avatare digitale difuzate sub formă de hologramă. Susținut de succesul său, show-ul a fost extins și se analizează planuri de export în altă parte a lumii.

Exit mobile version