Site icon Editia de Dimineata

Gaudeamus 2022. Topul vânzărilor la Curtea Veche Publishing

Între 7 și 11 decembrie 2022, Curtea Veche Publishing și-a întâmpinat cititorii la cea de-a 29-a ediție a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus cu o selecție impresionantă de titluri, reduceri de preț de până la 70% precum și sesiuni de autografe cu autori, artiști și personalități.

Astfel, în cadrul evenimentelor Curtea Veche Publishing publicul a avut prilejul de se întâlni cu artistul Dan Perjovschi, cu autori iubiți de cărți de copii, de la Cristiana Petre și Andra Badea, autoarele și ilustratoarele Tiny Rockers, laautorul lui ȚUP, Alex Donovici sau vedete ale muzicii din România, precum Cornel Ilie de la VUNK.

Pasionații de ficțiune s-a bucurat de un maraton de lansări coordonat de Directorul Editorial Byblos, Luana Schidualături de Alina Purcaru, Mihaela Michailov, Marius Constantinescu, sau reputata traducătoare Ileana Scipione. Mai mult, ne-a onorat cu prezența ASR Principele Radu într-un dialog impresionant alături de istoricul Adrian Cioroianu.

Preferințele cumpărătorilor Curtea Veche Publishing au fost și ele din cele mai diverse, de la dezvoltare personală la educație financiară, literatură pentru copii și beletristică.

 

TOPUL DE VÂNZĂRI CURTEA VECHE PUBLISHING

 

Top 5 general:

 

  1. Când corpul spune nu, Gabor Mate, un studiu aprofundat, revelator, plin de informații utile despre stres și influența lui asupra sănătății noastre psihice și fizice.
  2. Țup și influențerii binelui, Alex Donovici, un volum dedicat celor mici din care aceștia vor descoperi că aparențele înșală și că nimic nu are o putere mai mare decât binele
  3. Domnul Președinte, Miguel Ángel Asturias, considerat un reprezentat de seamă al romanului despre dictatură, onoare pe care o împarte cu opere semnate de Roa Bastos, García Márquez și Mario Vargas Llosa.
  4. Creierul fericit, Loretta Graziano Breuning, un studiu aprofundat despre cei 4 hormoni ai fericirii, dar și despre metodele și secretele care ne ajută să îi activăm.
  5. Când corpul spune nu, Gabor Mate, ediție de colecție lansată în 2022 în prezența autorului

 

Top 3 non-ficțiune

  1. Când corpul spune nu, Gabor Mate
  2. Creierul fericit, Loretta Granziano Breuning
  3. Curajul de a fi vulnerabil, Brené Brown

 

Top 3 ficțiune

  1. Domnul Președinte, Miguel Ángel Asturias
  2. Mătura sistemului, David Foster Wallace
  3. Pedro Paramo, Juan Rulfo

 

Top 3 carte pentru copii:

  1. Țup și influențerii binelui, Alex Donovici
  2. Învățătorii de grijă. Rocky, Alex Donovici
  3. Isadora Moon aduce magia iernii, Harriet Muncaster

Foto Gaudeamus

 

Exit mobile version