Site icon Editia de Dimineata

Gerry, You’ll Never Walk Alone!

A murit muzicianul britanic Gerry Marsden, cel a cărui piesă reprezintă inima clubului englez Liverpool, imnul echipei cântat de fiecare dată de tribune.

Deși s-a speculat că este vorba de COVID-19 drept cauză a morții, familia sa a dezmințit această informație.

Gerry a murit în cursul dimineţii zilei de azi după o scurtă suferinţă care nu a avut nicio legătură cu COVID-19. Soţia sa, fiicele şi nepoţii sunt devastaţi„, a transmis familia artistului într-un comunicat.

Prezentatorul radio Pete Price, un prieten al muzicianului, scrisese anterior pe Twitter despre moartea lui Marsden, la vârsta de 78 de ani. Managerul artistului, Robert Pratt, a confirmat ulterior decesul, potrivit Sky News.

Clubul Liverpool  i-a adus un omagiu lui Marsden, duminică, pe Twitter. „Cu mare tristeţe aflăm despre trecerea în nefiinţă a lui Gerry Marsden”, a scris clubul. „Cuvintele lui Gerry vor trăi pentru totdeauna alături de noi. Nu vei fi niciodată singur„, se mai arată în mesaj, cu referire la titlul melodiei.

Muzicianul britanic Gerry Marsden, care a cunoscut celebritatea în anii ’60 ca solist al formaţiei Gerry And The Pacemakers. Tot atunci, mai precis în 1963, a fost lansată și piesa You’ll Never Walk Alone. A devenit repede populară la terase, apoi a devenit imnul echipei de fotbal FC Liverpool.

Iată și o filmare din 1963 cu Gerry And The Pacemakers:

Și iată și cum arată și varianta cântată de suporterii FC Liverpool, pe stadion, cântecul care poate fi mai frumos și mai înspăimântător decât orice Haka…

 

Exit mobile version