Site icon Editia de Dimineata

Happy Channel începe maratonul filmelor de Crăciun

Happy Channel păstrează tradiţia şi le aduce telespectatorilor şi în acest an unele dintre cele mai frumoase poveşti de Crăciun, în fiecare weekend, începând din 18 noiembrie, de la 22.00. De 7 ani, Happy Channel oferă poveşti extraordinare pentru întreaga familie şi ocupă, pentru al doilea an consecutiv, locul 4 în top all channels, după principalele posturi generaliste.

Anul acesta, de Sărbători, Happy aduce unele dintre cele mai frumoase filme de Crăciun, oferindu-le telespectatoriloro evadare în lumea magică a sărbătorilor de iarnă. Filme clasice, atemporale,  vor stârni bucuria și emoția celui mai așteptat sezon, în fiecare weekend, sâmbătă şi duminică, de la 22.00, până în prima zi de Crăciun, când de la ora 20.00, pe Happy Channel va fi difuzat filmul “Un ajutor de Crăciun”.

Tot în această perioadă, Happy își premiază telespectatorii cu un concurs, 8 cadouri Happy.

Bonus – un film turcesc

Surprizele nu se opresc aici! Happy continuă promisiunea postului de a le oferi telespectatorilor cele mai captivante şi emoţionante seriale, astfel că, începând din 27 noiembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, postul tv le aduce telespectatorilor una dintre cele mai de succes producţii ale anului 2021 în Turcia – ,,Secretul nostru/ İkimizin Sırrı. Serialul aduce în prim plan o poveste impresionantă de iubire și sacrificiu, plină de suspans, emoție și răsturnări de situație care vor ține publicul cu sufletul la gură în fiecare episod. De la distribuția talentată, până la scenariul bine pus la punct, fiecare episod le va oferi telespectatorilor o experiență cinematografică autentică în lumea serialelor turcești. Producția îi aduce în faţa telespectatorilor pe Leyla Feray, Aras Aydın și Dolunay Soysert, actori care se bucură de o carieră de succes în Turcia.

 

Exit mobile version