Site icon Editia de Dimineata

Harta destinațiilor pentru un city-break romantic de Valentine’s Day

Sursa blog.parkinn.com

Mai este puțin până pe 14 februarie, iar călătoriile sunt o bună modalitate pentru a-ți impresiona partenerul dacă te afli în până de idei. Așadar, dacă doriți să-i faceți iubitei un Valentine`s Day de neuitat, un city break romantic ar putea fi cadoul ideal

Pentru cuplurile care vor să profite de câteva zile libere, de Valentine’s Day și care vor să renunțe la cadourile personalizate și buchetele de flori cumpărate pe ultima sută de metri, o escapadă într-un oraș plin de romantism, reprezintă o soluție excelentă. Iată câteva sugestii pentru un city break de Valentine’s Day:

 

Budapesta 

Sursa www.flickr.com

Este cel mai bun loc din Europa în care să sărbătoreșți Ziua Îndrăgostiților dacă dispui de un buget limitat, fiind una dintre cele mai accesibile destinații, dar și unul dintre cele mai romantice orașe.

O plimbare pe celebrul Bulevard Andrassy, deseori asemănat cu Champs-Elysees, ar putea fi o ocazie excelență pentru a alege un dar de neuitat pentru jumătatea ta. Apoi, încercați o degustare de vinuri într-o pivniță medievală din Castelul Buda, unde puteți alege din mai multe meniuri de vinuri din cele mai renumite regiuni din Ungaria.

Încheiați seară cu o plimbare romantică pe celebrul Pod cu Lanțuri, pentru a va bucură de o priveliște de neuitat. O altă sugestie amuzantă ar putea fi o vizită la patinoarul din Parcul Central.

Bratislava

Sursa www.visitbratislava.com

Capitala Slovaciei este recunoscută pentru clădirile medievale, teatrele și spectacole de opera. Descoperă în cuplul magia acestui oraș, la braț, cu o plimbare prin centrul istoric. Urcați apoi spre Castel pentru o priveliște spectaculoasă.

Luați prânzul într-unul din restaurantele cochete din zona Bisericii Sfântul Martin. O plimbare cu barcă pe Dunăre este un alt mod minunat de a admira orașul. Turnul de observație și restaurantul UFO sunt un loc perfect pentru cuplurile care vor să se bucure de o seară romantică.

Cu o clădire barocă impresionantă, Filarmonica din oraș este o altă alegere excelență pentru iubitorii de muzică și cei care vor să își surprindă partenera cu o experiență unică.

Praga 

Sursa www.letsgosomewherenice.com

Considerată o mică bucată de paradis medieval de către romanticii din întreagă lume, Praga impresionează printr-o  atmosferă romantică ce poate fi resimțită vizitând Castelul Praga și atracțiile din apropiere. Seara, îți recomandăm o plimbare în zona Catedralei Sfântul Vitus și a grădinilor regale pentru a te bucură de luminile spectaculoase.

Pentru un weekend perfect costumul de baie este bine venit. Dacă vrei să îmbini două activități distractive, o baie în bere, urmată de o sesiune de relaxare nu rată spa-urile cu bere din Praga!

Sursa wall-street.ro.

Exit mobile version