Site icon Editia de Dimineata

HBO lansează un nou serial derivat din “Game of Thrones”

Postul de televiziune HBO și-a dat acordul pentru realizarea primului proiect derivat din “Game of Thrones”, serialul său vedetă.

Pentru a testa feedback-ul publicului, HBO a comandat un episod-pilot, înainte de a decide dacă va realiza în final serialul, a cărui acţiune se desfăşoară cu sute de ani înainte de evenimentele care au loc în “Game of Thrones”.

Goldman, cunoscută pentru scenariile din “Kick-Ass” sau “Kingsman” și George R.R. Martin, autor al cărţilor pe care se bazează serialul omonim, mizează pe aventurile care se petrec „între Epoca de aur a Eroilor şi una mai îndepărtată şi mai sumbră” și aduce în atenția publicului „adevărata origine a White Walkers, misterele Estului şi legenda familiei Stark”. Totodată, autorul susține că: „Nu este povestea pe care credeţi că o ştiti”.

sursa: revistanautilus.ro

Un alt aspect foarte important legat de acest proiect este faptul că cei doi creatori ai  serialului “Game of Thrones”, David Benioff şi D.B. Weiss, nu sunt implicaţi. Proiectul face parte din cele cinci avute în vedere de HBO pentru a continua aventurile din “Game of Thrones”.

Există şi alţi scenarişti angajaţi de postul de televiziune (Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray şi Bryan Cogman) pentru a dezvolta idei din care pot rezulta noi seriale inspirate de universul “Game of Thrones“, informează agerpres.ro. HBO a confirmat că în ianuarie 2019 va lansa cel de-al 8-lea şi ultim sezon al popularului serial “Game of Thrones”.

Exit mobile version