Site icon Editia de Dimineata

Hogwarts Legacy, unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului (VIDEO)

Dezvoltatorul Avalanche și editorul Warner Bros. Interactive au lansat un nou trailer cinematic pentru Hogwarts Legacy, oferind spectatorilor o vedere de ansamblu, la propriu, a școlii titulare și a terenului castelului din jur.

Având în vedere că Hogwarts Legacy va fi lansat pe consolele actuale și pe PC pe 10 februarie, nu este de mirare că primim astăzi un astfel de trailer.

Este o privire excelentă asupra a ceea ce ne putem aștepta în joc, inclusiv monștri și creaturi, personaje precum profesorul Weasley și Nearly Headless Nick și multe altele. Există chiar și niște inamici care fac Avada Kadavra să fie văzuți, precum și dragoni și păianjeni cu care să te lupți, scrie Game Informer.

Iar toate acestea sunt prezentate prin prisma unei bufnițe care livrează o scrisoare de acceptare la Hogwarts unui viitor vrăjitor. Cool, nu?

Hogwarts Legacy ajunge pe PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC pe 10 februarie. Se lansează pe PlayStation 4 și Xbox One pe 4 aprilie și, în cele din urmă, versiunea Switch va fi lansată pe 25 iulie.

Exit mobile version