Site icon Editia de Dimineata

Hollywood Vampires (adică Alice Cooper, Johnny Depp & friends) cântă la București!

Supergrupul din care fac parte Alice CooperJohnny Depp și Joe Perry – Hollywood Vampires  – revine la București pe 8 iunie 2023 la Romexpo, în aer liber.

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț de earlybird!

Biletele achiziționate (și pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 rămân valabile și organizatorii mulțumesc fanilor că le-au păstrat.

Biletele se pun în vânzare vineri pe 4 noiembrie la ora 10:00.

Suplimentele VIP upgrade inclusiv cele meet & greet, se pot cumpără de aici.

Fanii care au aplicația iaBilet de Android și IOS instalată vor primi miercuri la ora 10:00 un cod cu care pot avea acces la bilete înaintea tuturor.

Supergrup

Hollywood Vampires este un supergrup a cărui baze au fost puse de Alice CooperJohnny Depp și Joe Perry. Scopul formației era de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scenă rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori ‘The Hollywood Vampires’ a cărui baze au fost puse de Cooper în anii ’70 și din care făceau parte diferiți artiști precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz.Formația a lansat două albume până acum, albume la care au colaborat cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

În momentul de față, celor trei membri fondatori li se adaugă și Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper.

De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scenă alături de artiști precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

„Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai fost în turneu. Abia aștept să revin pe scenă cu băieții, îmi place foarte mult să fac parte din această trupa. Trupa mea e minunată dar să cant cu Vampirii e o cu totul altă poveste” – a zis Alice Cooper

Cât costă biletele?

Biletele se pun în vânzare la următoarele prețuri:

– Earlybird: primele 200 din fiecare categorie:  Heroes (A): 429 lei,  Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei

– Presale: Heroes (A): 449 lei,  Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei

– La intrare: Heroes (A): 480 lei,  Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

Se pun în vânzare și doar 500 de bilete VIP în tribună la înălțime, aproape de scenă, cu bar separat și alte facilități la prețul de 699 lei.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 15 lei.

 

 

Exit mobile version