Site icon Editia de Dimineata

Iată cele mai bune sfaturi pentru alegerea ghetelor de iarnă pentru copii

Dacă mergeți la cumpărături de îmbrăcăminte de iarnă, ar trebui să luați în considerare și cumpărarea de ghete pentru copii noi pentru cei mici. Puteți purta în continuare hainele de iarnă de anul trecut, dar va trebui să cumpărați o nouă pereche de ghete pentru copilul dvs. pe măsură ce cresc și își depășesc pantofii și hainele.

Veți fi copleșit de varietatea de ghete pentru copii de iarnă disponibile, odată ce veți începe să faceți cumpărături. Alegerea designului potrivit pentru copiii dvs. nu poate fi ușoară, având în vedere confortul, materialul și mărimea ghetelor de iarnă. Nu uitați că faceți cumpărături pentru un copil și nu pentru un adult.

Acest articol vă va oferi sfaturi utile și un ghid cuprinzător pentru alegerea ghetelor de iarna pentru copii.

Ghetele de iarnă și ghetele de zăpadă sunt la fel?

Majoritatea oamenilor nu vor ști care este diferența dintre ghetele de zăpadă și ghetele de iarnă. Există, totuși, câteva diferențe între aceste tipuri de încălțăminte pentru copii: scopul, materialul și designul.

În timp ce singurul scop al ambelor ghete pentru copii este de a vă ține picioarele calde iarna, ghetele de iarnă pot fi folosite pentru toate anotimpurile. Această pereche nu este recomandată pentru mersul pe zăpadă. Copiii nu ar trebui să poarte aceste ghete dacă în zona dumneavoastră este zăpadă. Veți găsi multe modele la modă pentru ghetele de iarnă. Poate că nu oferă același confort ca și ghetele de zăpadă, dar vor fi confortabile în timp ce vă plimbați prin zăpadă.

Ghetele de zăpadă, după cum sugerează și numele, sunt făcute pentru zonele acoperite de zăpadă sau pentru condiții meteo umede. Acest lucru nu înseamnă neapărat că nu sunt mulți centimetri de zăpadă, ci mai degrabă căderi abundente de zăpadă.

Ghetele de zăpadă au o talpă de cauciuc și sunt suficient de grele pentru a fi purtate la plimbările pe zăpadă. Ele sunt mai înalte decât glezna, ceea ce asigură căldură și suport pentru gleznă.

Cu toate acestea, ghetele de iarnă pentru copii vor avea aceeași izolație ca și ghetele de zăpadă, dar vor menține picioarele calde. Ghetele de iarnă de bună calitate sunt realizate cu material impermeabil. Cu toate acestea, ele nu pot proteja picioarele de zăpada care intră în interiorul deschiderii ghetei sau în zona de deasupra picioarelor.

Acum că puteți face diferența, alegeți ghetele de iarnă potrivite pentru copiii dvs. în funcție de scopul lor.

Dacă ghetele de iarnă ale copilului dumneavoastră sunt prea mici pentru frig, este timpul să îi luați o pereche nouă. Dvs., ca părinte, vă veți uita la design și combinații de culori, dar și la confort. Nu puteți trece cu vederea anumite caracteristici care trebuie să fie prezente la ghete pentru copii.

Impermeabilitatea și rezistența la apă

De exemplu, impermeabilitatea și rezistența la apă in cazul incaltamintei copii, care sunt două lucruri diferite. Ghetele de iarnă impermeabile pentru copii au o căptușeală mai strâmtă și un exterior sintetic care protejează picioarele de apă, chiar și în condiții de umezeală.

Ghetele rezistente la apă pot menține ghetele uscate în caz de ninsori ușoare, stropitori și chiar ploi ușoare. Cu toate acestea, nu sunt recomandate pentru a fi folosite în caz de ninsori abundente sau bălți. Ghetele cu cusături strânse și o căptușeală interioară vor menține picioarele copilului dumneavoastră uscate și calde.

Multe ghete de iarnă pentru copii au un strat exterior sintetic, care poate arăta similar cu pielea. Aceste ghete pot rezista la umezeală până la un anumit punct, dar mai târziu apa se va infiltra prin pantof și îi va provoca copilului dvs. disconfort.

Cel mai bine ar fi dacă ați alege ghete cu piele de calitate pentru talpă. Aceasta va îmbunătăți aspectul ținutei de iarnă a copilului dumneavoastră și va dura mai multe sezoane. Aceasta este cea mai bună ofertă dacă bugetul dvs. nu vă permite să cheltuiți mult pe ghete în fiecare an.

În timp ce nu doriți niciodată ca umezeala să pătrundă în interior, doriți întotdeauna ca umezeala să iasă. În caz contrar, picioarele umede și transpirate vor fi greu de încălzit, iar ghetele de iarnă vor începe să miroasă după doar câteva purtări.

Degetele mici sunt prima zonă a corpului care se răcește și primele care suferă de degerături după o expunere prelungită la temperaturi scăzute. Chiar dacă sunteți în căutarea unei ghete de iarnă doar pentru o plimbare rapidă spre școală, trebuie să vă asigurați că alegeți un model bine izolat pentru căldură.

Exit mobile version