Site icon Editia de Dimineata

IKEA lansează mobila concepută pentru jucat jocuri video

Noua gamă de mobilă specială pentru jucat jocuri video, dezvoltată de IKEA în colaborare cu Republic of Gamers (ROG), va fi lansată la nivel global în octombrie 2021.

Noua gamă include șase familii de produse:

  1. UPPSPEL
  2. LÅNESPELARE
  3. MATCHSPEL
  4. GRUPPSPEL
  5. UTESPELARE
  6. HUVUDSPELARE

 

În total, noua gamă include mai mult de 30 de produse. Este vorba despre mobilier – birouri și scaune pentru jocuri, o unitate cu sertare, cât și de accesorii – un suport pentru căni, un suport pentru cablul mouse-ului, o pernă pentru gât, o lumină inelară și multe altele. Noua gamă oferă birouri și scaune pentru jocuri de diferite categorii de preț, pentru a satisface nevoile diferitelor grupuri țintă.

„Vrem ca produsele noastre să ofere o ergonomie și funcții mai bune, astfel încât jucătorii să poată deveni și mai buni la ceea ce fac fără să-și obosească corpul”, a spus Jon Karlsson, designer la IKEA.

ROG are cunoștințe aprofundate despre industria jocurilor și dorește să găsească noi modalități de a face jocurile să se integreze în casă. Colaborarea a avut ca scop democratizarea experienței de joc, prin crearea de produse relevante, funcționale, frumoase și la prețuri accesibile.

Foto: IKEA

Exit mobile version