Site icon Editia de Dimineata

Il Volo aduce muzica lui Morricone în București și Cluj-Napoca

Ne mai despart doar câteva zile de întâlnirea publicului din România cu celebrul trio pop-opera IL VOLO, în concertele „IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE” de la București și Cluj-Napoca

Primele concerte al trupei Il Volo din cadrul turneului mondial „Il Volo Sings Morricone and more” găzduite de Arena di Verona și de Teatrul Antic din Taormina au fost susținute cu casa închisă, iar artiștii au fost ovaționați de cei peste 40.000 de spectatori care au umplut sălile până la refuz.

Același concert de succes va fi prezentat publicului din România pe 16 iulie, la Sala Palatului din Capitală cu participarea Orchestrei Metropolitane București condusă de dirijorul și orchestratorul Daniel Jinga.

Două zile mai târziu,pe 18 iulie, tenorii Piero Barone, Ignazio Boschetto și baritonul Gianluca Ginoblevor cânta pentru prima datăpe scena sălii BT-Arena din Cluj-Napoca acompaniați de New Hope Orchestra sub bagheta dirijorului Flaviu Mogoșan.

Melodii celebre

Spectatorii vor fi purtați într-o călătorie copleșitoare în arta marelui compozitor italian Ennio Morricone dar și prin minunatele refrene ale unor melodii veritabile precum  „Nesum Dorma”, „All by myself”, „My Way”, „Delilah”, „Un amore cosi grande”, „La donna e mobile”„Caruso”,  sau „Volare”. Bineînțeles, din repertoriul concertului nu va lipsi piesa de referință trio-ului -„Grande Amore”.

Muzica de film inconfundabilă a unuia dintre cei mai mari compozitori și dirijori ai secolului XX, Ennio Morricone, melodiile de succes sau ariile de operă care au făcut înconjurul lumii și au scris pagini importante în istoria muzicii clasice și moderne reprezintă ingredientele acestui spectacol unic, pe care publicul îl va păstra în suflet pentru toată viața.

Turneul mondial „IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE” cuprinde peste 100 de concerte.

Bilete

Biletele pentru concertele de la Sala Palatului (16 iulie) și de la BT Arena (18 iulie) pot fi achiziționate din rețeaua EVENTIM.RO, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc.

Având în vedere faptul că unele categorii de bilete au fost deja epuizate, organizatorii le recomandă tuturor celor interesați să își rezerve cât mai curând locul dorit.

În acest moment la București s-au vândut cele mai ieftine și cele mai scumpe categorii. Mai sunt bilete disponibile la 290, 340 și 390 de lei. Biletele disponibile la Cluj-Napoca variează între 250 și 440 (VIP).

 

 

 

Exit mobile version