Site icon Editia de Dimineata

Imaginea Digi24, folosită într-un trucaj foto. O burtieră a fost modificată, fără nicio legătură cu transmisiunea postului

Imaginea Digi24, folosită în cazul unui pamflet referitor la situația socială actuală, este prejudiciată prin alăturarea de text și imagini care nu au aparținut niciodată jurnaliștilor și postului Digi24.

Pe rețelele sociale a fost răspândită o fotografie în care burtiera postului a fost modificată, fără nicio legătură cu transmisiunea video din acel moment, anunță postul de televiziune de știri.

”Digi24 susține dreptul oricărei publicațiii și a oricărui jurnalist de a se exprima în felul în care dorește, inclusiv sub formă de pamflet, dar respinge cu vehemență folosirea jurnaliștilor săi și a imaginii și brandului în astfel de demersuri. Astfel de enunțuri ca acest trucaj nu au făcut niciodată și nu vor face parte din linia editorială a postului nostru.

Astfel de enunțuri ca acest trucaj nu au făcut niciodată și nu vor face parte din linia editorială a postului nostru”, anunță postul de televiziune într-un comunicat postat pe site-ul său.

Exit mobile version