Site icon Editia de Dimineata

…Imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărţea aceeaşi mască de oxigen…

Medicul Amin Zahra de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara a transmis un nou mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre dimensiunea valului patru.

”Dacă nu ştiţi cum arată iadul, mergeţi în UPU şi o să-l vedeţi. Totul este blocat, tot ce poţi să vezi sunt măşti şi butelii de oxigen”.

“Dacă nu știți cum arată iadul, mergeți în UPU și o să-l vedeți!

După garda de ieri, am rămas cu o amintire pe care nu am cum să o uit prea curând…Este imaginea unui cuplu aflat în UPU, care împărțeau aceeași mască de oxigen.

Totul este blocat, tot ce poți să vezi sunt măști și butelii de oxigen! Dacă prin tot haosul acela reușești să ai contact vizual cu un coleg, tot ce poți să citești în ochii lui este pe lângă oboseala tot mai accentuată, neputința !!!

Încă nu este târziu să ne dați și voi o mână de ajutor!!! Dacă ții la sănătatea ta și vreți să scăpăm din acest iad, în care ne aflam cu toții, uite ce trebuie să faci:

  1. Îți faci un test rapid sau PCR și te asiguri că nu ai simptome, că ești negativ.
  2. Îți faci și o programare la un centru de vaccinare și încerci să intri în contact cu cât mai puține persoane, până îți faci vaccinul, chiar și după!

România trezește-te!”

Exit mobile version