Site icon Editia de Dimineata

Imagini incredibile din Canada. Case acoperite de gheață, ca într-un univers din zahăr

Imaginile sunt suprarealiste. Poate că niciodată denumirea localității nu a fost mai potrivită ei ca acum: Crystal Beach. La prima vedere, pare un decor de desene animate, rupt dintr-un univers din zahăr.

Pe malul lacului Erie, din Canada, un fenomen meteo cu ger extrem, care a afectat nordul continentului american zilele trecute, a acoperit fațadele caselor cu un strat gros de gheață, cu alură de cristal.

Ninsori abundente, vânt glacial, scăderi bruște ale temperaturilor. Chiar și în regiunile obișnuite cu iernile dificile, intemperiile au făcut ravagii, chiar și echipele de intervenție fiind deseori blocate, scrie nouvelobs.com.

Condițiile meteo s-au îmbunătățit miercuri, dar creșterea temperaturilor va provoca topirea gheții rapid și vor apărea inundațiile

Gerul năprasnic care a lovit nordul Statelor Unite a avut și aici o parte spectaculoasă, creând adevărate sculpturi din gheață. Acestea au apărut pe malul Marilor Lacuri, unde viscolul și valurile au contribuit din plin la acest spectacol, relatează și stiri.tvr.ro.

Natura este responsabilă pentru tot felul de forme ciudate, modelate de vântul care a suflat cu aproape 100 de kilometri la oră.

Sursa foto: capturi video nouvelobs.com

Exit mobile version