Site icon Editia de Dimineata

Impresionant. Un câine salvează viața stăpânei sale, după ce aceasta s-a prăbușit în timpul unei crize (VIDEO)

Imagini impresionante surprinse de camera de luat vederi. Un câine își dă seama că stăpâna sa are o problemă de sănătate și oprește traficul pentru a-i acorda primul ajutor.

Haley Moore își scosese la plimbare cățeaua de un an și jumătate, Clover, săptămâna trecută, când a suferit ceea ce părea a fi o criză epileptică.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi a unui vecin al femeii ce locuiește într-o suburbie a orașului Ottawa arată cum câinele se uită să vadă ce este în neregulă cu Moore înainte de a se elibera din lesă și opri o mașină aflată în trecere.

Șoferul acesteia a declarat pentru CTV News că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a-mi bloca furgoneta”.

Clover a reușit să atragă atenția și unui alt trecător, un vecin al femeii… iar după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia lui Moore.

„Când mi-au bătut vecinii la ușă aceștia erau agitați și câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore.

Când familia femeii a ajuns la locul incidentului, Moore se afla deja în ambulanță, revenindu-și după ce a fost tratată de paramedici, ralatează Insider preluat de Hotnews..

Citește și:

10 lucruri uimitoare despre pisici

 

Exit mobile version