Site icon Editia de Dimineata

În Capitală se redeschide “Grădina cu filme”

Pe 8 iunie în Capitală se va redeschide în Piața Lahovari nr. 7 “Grădina cu filme”, unde vor avea loc proiecţii de filme româneşti şi internaţionale, concerte acustice, spectacole şi discuţii cu personalităţi din domeniu.

“Redeschidem, pe 8 iunie, Grădina cu Filme – Cinema & More, una dintre cele mai apreciate locații culturale estivale din centrul Bucureștiului, din Piața Alexandru Lahovari nr. 7”, a scris Nicușor Dan pe Facebook..

“Până pe data de 17 septembrie, în Grădina cu Filme, în fiecare săptămână, de joi până duminică, Primăria Capitalei, prin CREART, organizează proiecții de filme românești și internaționale, concerte acustice, spectacole și sesiuni Q&A cu personalități din industria cinematografică din România”.

“Grădina cu Filme, proiect demarat în anul 2014 și ajuns la cea de a X-a ediție, este un spațiu de promovare a producțiilor cinematografice în cele mai diverse forme, prin serile speciale dedicate filmului românesc, program care a devenit deja o tradiție pentru publicul cinefil din București, precum și prin serile dedicate filmelor internaționale și europene.”

 

Exit mobile version