Site icon Editia de Dimineata

În curând la cinema, Dumnezeu și Sfântul Petru – prieteni buni într-un film românesc

Celebrii actori Șerban Pavlu și Sergiu Costache (colegi de platou în seriale precum „Clanul” și „Umbre”) joacă două roluri speciale: Dumnezeu și Sfântul Petru, ce vor putea fi descoperite din 22 martie la cinema, în filmul „Băieții buni ajung în Rai”. Plecând de la o simplă întrebare: „Te-ai gândit ce te așteaptă dincolo?”, filmul regizat de Radu Potcoavă  („Cuscrii”, „Vara s-a sfârșit”, „Vlad”, „Ai noștri”) explorează, într-o notă comică și romantică, felul în care poate fi, pentru fiecare, Purgatoriul sau Raiul.

Biletele pentru comedia romantică produsă de Wearebasca și distribuită de Forum Film („Wish”, „Sărmane creaturi”, „Klaus & Barroso”, „Creatorul”, „Jocurile Foamei – Balada Șerpilor și a Păsărilor Cântătoare”) sunt disponibile din 1 martie.


 
„Cred că subiectul principal al filmului este special și diferit față de ce am întâlnit până acum. Viața de apoi a reprezentat întotdeauna un subiect interesant și discutabil, care a împărțit lumea în mai multe tabere, din cauza convingerilor sau a religiilor diferite, iar faptul că nimeni nu știe cu exactitate ce se întâmplă după moarte ne oferă tuturor posibilitatea de a crea o lume „paralelă”, așa cum ne-o imaginăm fiecare sau cum am vrea să fie. Așa se întâmplă și în „Băieții buni ajung în Rai”, iar Radu Potcoavă, regizorul și scenaristul acestui film, vine cu o idee modernă și originală despre aceasta lume, care cred că va fi primită cu zâmbetul pe buze și entuziasm.”, spune actorul Sergiu Costache.
Exit mobile version