Site icon Editia de Dimineata

În spatele „Spare”, autobiografia explozivă a lui Harry, se află George Clooney

Se pare că prințul Harry ar fi fost sfătuit să-l aleagă pe câștigătorul premiului Pulitzer, J.R Moehringer, pentru a-și scrie memoriile savuroase de un cuplu apropiat şi mai ales, de încredere. El este un star de la Hollywood, ea, un avocat faimos care a câștigat multe procese.

Vorbim despre George Clooney și despre soția sa Amal Alamuddin, prieteni apropiați ai fostului prinț, care, de altfel, au şi participat în 2018 la nunta acestuia cu Meghan Markle, scrie cotidianul italian La Stampa.

Se pare că ei ar fi fost cei care i-ar fi sugerat ducelui de Sussex un ghostwriter priceput, precum autorul cărții ”Open” (bestsellerul care povesteşte viaţa lui Andrè Agassi).

Dezvăluirea a fost făcută de Tina Brown, jurnalist și autorul ”The Palace Paper”, care a adăugat că Prințul Harry și J.R Moehringer ar fi lucrat cot la cot timp de aproximativ un an pentru ”Spare” .

Clooney-Alamuddin sunt prieteni apropiați ai scriitorului.

În acest moment, actorul lucrează la o ecranizare a romanului ”The Tender Bar”, scris de Moehringer în 2005, care îl va avea în rolul principal pe câștigătorul Oscarului, Ben Affleck. În plus, se pare că Amal Alamuddin ar fi ajutat-o pe Meghan Markle să se acomodeze la Londra.

Exit mobile version