Site icon Editia de Dimineata

Încă o decizie controversată a lui Musk. A organizat vot pe Twitter pentru a vedea dacă Donald Trump va fi reprimit. Iar rezultatul este…

Încă o dovadă că Twitter (ca și Facebook) este un fel de bodegă din lumea a treia – dacă vreau te servesc, dacă nu, nu. Fără reguli clare sau cu reguli care se schimbă “din mers”.

Criza în care a intrat Twitter de la cumpărarea de către Elon Musk, o dovedește din plin. „Eu te-am făcut, eu te omor”, pare să fie sloganul zilei. Deși „eu te-am făcut” poate fi înlocuit cu „eu am dat banii pe tine.”

Nu mai târziu de ieri, Musk s-a gândit să fie simpatic și a organizat un vot pentru a se stabili dacă Donald Trump va primi perimisiunea să-și reia contul pe Twitter. (ce vă spuneam, un fel de bodegă).

„Vox Populi, Vox Dei” („vocea poporului este a Domnului)”, a scris proprietarul Twitter într-o postare pusă în același timp cu sondajul, sugerând că decizia privind reprimirea fostului președinte american va fi decisă de utilizatorii platformei.

Sondajul postat pe Twitter de Elon Musk a avut un succes-monstru, circa un milion de persoane votând în fiecare oră.

După 15 milioane de votanți, cu un scor de 51.8% la 48,2% Musk a luat decizia redeschiderii contului fostului președinte.

Exit mobile version