Site icon Editia de Dimineata

“Încă una și mă duc!” Rupert Murdoch s-a logodit. La 92 de ani!

Președintele Fox Corp, Rupert Murdoch, s-a logodit cu Ann Lesley Smith, a confirmat purtătorul său de cuvânt. Este cea de-a cincea căsătorie pentru mogulul media în vârstă de 92 de ani, scrie Reuters.

Murdoch a finalizat divorțul de actrița și modelul Jerry Hall în luna august. Cei doi au fost căsătoriți pentru șase ani.

Noul cuplu

Murdoch și Smith, în vârstă de 66 de ani, s-au întâlnit pentru prima dată în septembrie la podgoria sa Moraga din Bel Air, California, iar el a sunat-o după două săptămâni, a povestit Murdoch pentru NY Post. În vârstă de 67 de ani, Smith este o văduvă al cărei soț a fost Chester Smith, un cântăreț de muzică country, director de radio și televiziune.

Ann Lesley Smith a fost jurnalistă, a lucrat ca model, textier de cântece, asistentă într-un cabinet dentar și pentru o vreme a fost capelan într-o închisoare.

Pe 17 martie, la New York, Murdoch i-a oferit lui Smith un inel cu diamant tăiat Asscher, potrivit NY Post. Cei doi se vor căsători la sfârșitul verii.

„Am fost foarte emoționat. Mi-a fost teamă să mă îndrăgostesc, dar știam că va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit”, a declarat Murdoch pentru Post.

Sursa foto: David Shankbone – Operă proprie/Wikipedia

Exit mobile version