Site icon Editia de Dimineata

Julian Lennon, fiul lui John Lennon, a cântat pentru prima dată în public melodia Imagine, în sprijinul Ucrainei

Julian Lennon, fiul legendarului Beatles John Lennon și al primei sale soții Cynthia Powell, a cântat pentru prima dată în public melodia Imagine, în sprijinul Ucrainei.
Artistul a încălcat astfel un jurământ făcut anterior, acela de a nu interpreta niciodată această piesă în public decât dacă ar fi „sfârșitul lumii”. Lennon s-a alăturat campaniei Global Citizen StandUpForUkraine.
„Războiul din Ucraina este o tragedie de neimaginat” – a scris Julian Lennon sub videoclipul melodiei publicate pe YouTube, relatează Radio România Actualități.
”Ca ființă umană și ca artist, m-am simțit obligat să răspund în cel mai semnificativ mod posibil. Așa că astăzi, am interpretat pentru prima în public melodia tatălui meu Imagine. De ce acum, după toți acești ani? Am spus mereu că singura ocazie în care m-aş gândi vreodată să cânt Imagine ar fi „sfârșitul lumii”….versurile piesei reflectă dorința noastră colectivă de pace în întreaga lume”.
„În acest cântec – a adăugat artistul – suntem transportați într-un spațiu în care iubirea și uniunea devin realitatea noastră, chiar dacă doar pentru o clipă. Cântecul reflectă lumina de la capătul tunelului, cea în care sperăm cu toții. Din cauza violenței criminale continue, milioane de familii nevinovate au fost constrânse să-şi părăsească confortul locuinţelor, să caute azil în altă parte. Îndemn liderii lumii și pe toți cei care cred în sentimentul Imagine să protejeze refugiații de pretutindeni”.
Exit mobile version