Site icon Editia de Dimineata

Kevin Spacey, și fără serial, și cu banii luați: are de plată 31 de milioane de dolari!

sursa: metro.co.uk

Nori negri, în continuare, deasupra lui Kevin Spacey. Actorul american a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs serialul ”House of Cards”.

Povestea lui Spacey este cumva perversă, ca să folosim un termen plurivalent. Acuzat de hărțuire sexuală, a fost concediat din serial. După care, aceeași firmă care l-a concediat l-a dat în judecată pentru că fără el…serialul nu a mai fost același.

Procesul

MRC, compania de producţie aflată în spatele serialului ”House of Cards”, a cerut despăgubiri pentru pierderile de venituri atribuite plecării actorului din acest serial, după ce a fost acuzat de hărţuire şi abuzuri sexuale.

În documentul juridic publicat, MRC explică că după aceste acuzaţii de hărţuire, compania l-a suspendat pe actor şi a declanşat o anchetă internă care a dezvăluit că starul din „American Beauty” s-a făcut într-adevăr vinovat de astfel de fapte.

Plecarea actorului i-a obligat pe producători să reorganizeze serialul ceea ce s-a soldat cu „pierderi substanţiale”, a susţinut MRC, care a indicat, de asemenea, că nu auzise despre aceste fapte reprobabile din partea lui Kevin Spacey, înainte ca acuzaţiile de hărţuire sexuală să fie dezvăluite.

Scenariul a trebuit schimbat pentru a exclude personajul interpretat de Kevin Spacey şi a reorganiza întregul sezon al şaselea, redus de la treisprezece la opt episoade.

Acest val de acuzaţii a pus capăt carierei actorului, în vârstă de 62 de ani, în plină campanie a mişcării #Metoo.

Culmea, ulterior demarării procesului MRC, celelalte procese demarate  împotriva actorului american, inculpat pentru atentat la pudoare şi agresiune sexuală în statul american Massachusetts, au fost abandonate.

Exit mobile version