Site icon Editia de Dimineata

KOBI LEVI – modă inspirată din LockDown

Dacă nu faceti parte dintr-o anumită categorie (eventual feminină) numele lui Kobi Levi nu vă spune nimic. Dar odată ajuns la el, prin Google, de exemplu, veți întîlni material de studiu chiar dacă în viața reală aveți doar două perechi de teniși.

Kobi Levi este  cineva în lumea creatorilor de pantofi. Are un atelier în Tel Aviv și este absolvent al Academiei de Arte și design Bezalel din Ierusalim. Și-a lansat propriul brand în aprilie 2010. Iar din 2011 și-a deschis un atelier și a început să își vândă creațiile diferitelor case de modă.

Predă studenților la Design

În plus faţă de munca sa de designer, Levi le predă studenţilor specializaţi în design la mai multe instituţii din Israel.

În timpul carierei de 20 de ani de designer, Levi a fost rugat să creeze pantofi pentru cântăreaţa americană Lady Gaga în 2011. O cerere care l-a ridicat la statutul de designer de renume internaţional.

Nu l-a speriat nici măcar faptul că botinele au apărut în top 50 al celor mai îngrozitoare încălțări.

Creațiile sale sent deseori caracterizate drept șocante. După cum vedeți și în fotografiile de mai jos.

Ultimul șoc, însă, Levi l-a produs recent când a trecut de la pantofi la… genți.

KOBI LEVI modă inspirată din LockDown

El a creat două genţi de mână inspirate de măştile de faţă şi măsurile de lockdown pe fondul pandemiei de COVID-19.

„Face It”, unul dintre noile modele create de Levi, are forma unei măşti chirurgicale. Deoarece aproape toate ţările, inclusiv Israelul, au făcut obligatorie purtarea măştilor în public, în efortul de a reduce răspândirea virusului.

„Toată lumea se plimbă cu ea (masca de faţă) şi când nu o pune pe faţă, o ţine doar pe mână şi arată literalmente ca o geantă de mână minusculă”, a declarat el.

Celălalt design se numeşte Lock Down, care arată ca o încuietoare. Ideea i-a venit lui Levi după ce Israelul a impus primul blocaj la nivel naţional la mijlocul lunii martie a acestui an.

Iată alte modele realizate de creatorul israelian

 

 

Exit mobile version