Site icon Editia de Dimineata

La 106 ani s-a vindecat de COVID-19. „Dacă nu eram vaccinată, situația era alta”

Un alt caz de supraviețuire aproape miraculoasă.

​​O femeie din Turcia, în vârstă de 106 ani, Nuriye Ozkan, s-a vindecat de COVID-19, ea declarând că a scăpat uşor de virus deoarece este vaccinată.

Femeia din Trabzon, care are probleme cardiace şi suferă de astm, a mers la spital după ce a început să aibă febră. Ea a fost testată pentru coronavirus, iar testul a avut rezultat pozitiv. Nuriye Ozkan a fost plasată în carantină la domiciliu, unde s-a şi tratat, scrie Metropol Haber.

După câteva zile, femeia s-a vindecat.

“Am 106 ani. Am fost operată la stomac şi pe cord. Sufer şi de astm, de bronşită. Sunt şi în vârstă. M-am simţit rău, m-au dus la spital şi mi s-a făcut testul. Apoi mi-au spus că am această boală. Aveam deja dureri din cauza vârstei. Nu-mi dădusem seama că m-am infectat. Când m-am apucat de spălarea rituală înainte de rugăciune mi-am dat seama că am febră. Ne-au plasat în carantină acasă. Şi nora mea s-a îmbolnăvit. Însă eram toţi vaccinaţi. Am trecut peste boală. Dumnezeu să le dea tuturor sănătate. Toată lumea să fie precaută şi să se vaccineze. Eu dacă nu mă vaccinam poate că acum situaţia mea ar fi fost alta”, a explicat bătrâna.

Bătrâna povestește că  s-a vaccinat cu schemă completă şi aşteaptă acum să îşi facă şi doza a treia.

 

Exit mobile version