Site icon Editia de Dimineata

La Eurosport începe Sezonul Sporturilor de Iarnă

Fanii sporturilor de iarnă se pot bucura din nou de cele mai bune momente ale sezonului începând din acest weekend. Cupele Mondiale și Campionatele Mondiale ale sezonului 2022-23 – peste 600 de întreceri și 3.500 de ore de transmisiuni din sporturile de iarnă, vor fi disponibile la Eurosport și pe platforma Eurosport Player de-a lungul următoarelor șase luni, în direct și la cerere.

Eurosport.ro și Facebook Eurosport România le vor aduce fanilor informații și analize detaliate din partea ambasadorilor sporturilor de iarnă, pe parcursul întregului sezon.

Prima etapă a Cupei Mondiale de Schi

Sezonul sporturilor de iarnă începe în acest weekend, odată cu prima etapă a Cupei Mondiale de Schi Alpin, programată în Austria, la Sölden, unde vor avea loc curse de slalom uriaș atât la masculin, cât și la feminin. Cupa Mondială de Sărituri cu Schiurile începe pe 5 noiembrie, cu etapa de la Wisla, în Polonia.

Lunile februarie și martie sunt programate a fi cele mai importante ale calendarului competițional. Fanii sporturilor de iarnă vor putea urmări la Eurosport Campionatele Mondiale de Schi Alpin desfășurate la Courchevel Meribel, în Franța, între 6 și 19 februarie. Ele vor fi urmate de Campionatele Mondiale de Schi Nordic, la Planica, Slovenia, între 22 februarie și 5 martie.

Experții

Performanțele și evoluția sportivilor vor fi atent analizate de experții Eurosport pentru noul sezon de jocuri de iarnă:

 

Exit mobile version